Hverdag

finfin overnatting

Heisann! kom akkurat hjem fra en ganske cruisetur med victoria, vi sykkelen og vi fikk snakket sånn ganske godt sammen om hvordan hverdagen vår har blitt idet siste, utrolig kult og høre at det har skjedd det fullstendige motsatte av deg jeg egentlig hadde trodd.. tidligere på dagen har vi badet og kjørt bååt, og cruiset med longboardet mitt, etter sykkel :) Etter en stund på slep, greide jeg og sette foten min inn i hjulet på longboardet, så måtte jeg slippe tauet, det fikk jo ikke victoria med seg så tauet ble sittene som støøøpt inne i kjettingen og all mulig crap som egentlig kan skje.. haha. Men jeg fikk den ut tilslutt etter ca 3 timer. Litt etterpå så mistet jeg skoen min i vannet, så skulle jeg ned på en stein ved vannet og hente den, så veltet steinene og jeg valt i vannet.. med mobilen i baklomma, he :S 
Kommer masse bilder i morgen, funket ikke og legge de uutt :/

 

heipådeg!

heiii! nå har jeg ikke vært inne på bloggen på uuutrolig lenge, men jeg har hatt det så ufattelig travelt.. Uansett, som dere sikkert ser har jeg fått meg ny header, enn så lenge.. hehe, ble no issje helt fornøyd. anywayys, har hatt en fantastisk dag, og utrolig fint vær har det også vøøree :)) diiggermeisola! akkurat nå sitter jeg og mekker sammen en video (altså en hemmelig en) som jeg ikke har helt startet på, men hvis det er noe dere vil at jeg skal ta og skrive  opp er det bare og si ifra. Håper på mange nye lesere og at jeg finner meg noen fete blogger og lese, har ikke så mye mer å si nå enn at jeg hååpper i dusjen nå.natti! 

photo love


heyaaa :))) nå har jeg en veldig summerfeeling, haha! spise ute og sånne ting. Jeg skal snart på fotballkaamp! jeg må egentlig raske moii (wiii)  me bloggastt :)))

 

todays

halla! jeg skriver heller et langt innlegg, enn bilder.. akkurat idag, fordi jeg har ikke hatt kameraet med meg, tar det sikkert med imorgen. anyways, idag har jeg vært i stallen med Mia, så gikk jeg ned på kajen med marita, rebecca og ida. Etter vi hadde kjøpt is og godis på kajen, gikk vi bort på skolen og spilte fotball i bingen :) imorgen skal jeg kanskje i stallen igjen, og jeg skal opp til farmor og farfar for og spise middag ;) jeg skal prøve en ny ting imorgen, jeg skal prøve og forklare hele dagen min med bilder, høres ikke det morsomt ut ?
Likte du ideen min ?
Hva skal du imorgen ?

bilde fra akrivet!


 

Heyy theere!

booyaa, jeg ville bare høre hvilket emner dere syntes jeg skal blogge om  Jeg lurer fordi jeg ikke har så mye på hjertet.. lettere sagt, har ingenting og skrive om.. fikk inspirasjon fra denne jenta her 
Er det noen andre emner du vil jeg skal blogge om, bare kommenter nedenfor 
good days!


hHAHA!!thumbs up !!
ahh, disse dagene har vært chill, livet er herlig.. selvom all snøen som kommer ned :/ Imorgen har jeg planer om og være med Thea jenten min, altså jeg skal sove over hos hun :) det kommer til og bli kjempe kjekt. :) Idag har jeg ikke gjort så mye, jeg har vært og hentet broren min på flyplassen, stakk innom egon og spiste noe der, koslig ♥
 

40 days challengs

Day 1 - Profilbildet ditt på facebook
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Parfymene dine
Day 4 - Noe du gruer deg til
Day 5 - Noe du savner
Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 - Mobilen din
Day 10 - Din verste uvane
Day 11 - Rommet ditt
Day 12 - Sminken du bruker
Day 13 - Et bilde fra i dag
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker (jente)
Day 18 - En artist du liker (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 22 - Din favorittscene i en film
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
Day 24 - Lommeboken din
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 29 - Din favorittblogg
Day 30 - En matrett du elsker
Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
Day 32 - En ferie du vil på igjen
Day 33 - En sang som får deg til å gråte
Day 34 - Noe du er redd for
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - Favoritt outfiten din
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Day 39 - Alle premiene du har vunnet
Day 40 - Favoritt serie(r)

Altså det kan være jeg hopper litt, men alle 40, skal jeg greie, så jeg begynner idag :)
 

Ikke akkurat det fineste da, Jeg greier ikke helt og bestemme meg, hvilket var finest ?
Var dette en god idè ?
hvilket bilde syntes du var finest ? jeg har det øverste nå da :)

nothings on my mind

århh,gud jeg har blitt så dårlig til og blogge.. jeg har så mye jeg gjør i hverdagen, og jeg har ikke mye og blogge om, og det er jo ikke noe spesielt og blogge om, men takk til alle de 50 som har vært inne på bloggen uten grunn, hah. jeg har jo ikke bloggen på lenge, såå. anyway, jeg vet ikke helt hva innleggene mine skal være lengre, uten at det blir "kjedelig" for dere, hvis dere skjønner, lange kjedelige innlegg er jo ikke gøy, så jeg vet ikke helt om jeg forsetter.. :( men iallefall, tusentakk til dere :)
Syntes du det er dumt jeg ikke har blogget på en stund ?
Har du noe jeg kan blogge om ? 
 

I´M BACK

Heiallesammen :) Akkruat  nå fikk jeg en VELDIG blogglyst, håper dere forsatt følger bloggen min ( jeg hadde jo en liten pause såå). som sagt har jeg tenkt og blogge om det samme vanlig, men vanlig kan jo bli litt kjedelig. Så hvis det er noe dere vil at jeg skal blogge om, så skriv det i kommentarfeltet :)  anyywayys, gneist spilte kamp idag, vi vant 5-0 mot jenter 16 :) Ja, for de som lurte jeg er altså en 99ér :) men spiller med VERDENSBESTE,  de er altså 98´ere :) Så iallefall gleder vi oss veldig til en finale :) 
raaandom bilde :)

-Lise ♥

rydder rommet

hah, veldig fin overskrift, veldig kul. overskiften sier jo alt så, men jeg rydder iallefall rommet nå, tar ikke bilder, kameraet suger til 1000. Etterpå skal jeg ta et deilig fotbaaad :) yeye ! Liksom dere trenger sikkert ikke bilder,fordi jeg skal liksom få nytt rom, og da kan jeg liksom heller filme det.. bedre det ;) anyyways, sier bare godnatt jeg ♥
Den som lurte musikalen heter "the tempest" :)
Rydder du rommet ditt ?
 

bilde fra arkivet :)
fuck it !

arhh, gud jeg tror jeg skaaaal døø! Altså hvis noen lurte så skal vi spille i en musikal på skolen, selvfølgelig hovedrollen.. Liksom jeg har liksom evig mye jeg skal kunne til imorgeeeen, og jeg skal ha noen sånne heeelt retarde bevegelser ! pugger,pugger,pugger, selv når jeg står i dusjen. fuck it altsåå..

helsgoottee -.-
Har dere en musikal ?
Har du noe du skal øve dritt mye på ?
 

 

Update

hei! har ikke gjort veldig mye idag, jeg har sett på frustrerte fruer, ihih. Senere idag så skal vi spise væærdensbestemaat, altså skinkesteiik, namnam :) Kl 7 så skal vi spille kamp mot fyllingen, kommer til og blii kjempe gøyy ! 

 Har du sett på frustrerte fruer ?
Skal du ha en god middagsrett ?
life is wonderful

trodde aldri jeg skulle elske livet mitt mer enn nå, skolefri, langheeelg.. "the bad thing" er at jeg må øve hele helgen.. fml -.- Selfølgelig har jeg mangee replikker og si i teatere.. (påskolen) Jeg hadde såå "In my mind", men  det herligste er at jeg har fri tordaag & fredag. bonuus :) Imorgen stikker jeg kanskje til by´n med lillejenten min, Miriam & Anne ♥ 
anyywaay, har dere noen forslag om hva JEG skal blogge om, er det noe dere vil jeg skal blogge om, si ifraa ;)

skjønneste hunden ♥

Er livet ditt herlig ?
Har du langhelg ? DA SNAKKES VI...

jeg stikker på leirskole på mandag, så får ikke blogget på en heeeeel uke.. buhuuu, ikkjee bra :( men iallefall så har jeg pakket og alt er klart.. yeye. vi skal sammen med en annen skole, mange sier at  det er gøyeree en og være alene.. Liksom jeg kommer til og døøøø hvis jeg ikke får noen til og gjesteblogge. menmen, hadeee då :(
hvorfor er mandag
så langt fra fredag​​,
og fredag ​​så nær mandag ?

har du vært på leirskole, var det gøy ?
hva syntes du om teksten ?
syntes du at jeg skal få noen til og gjesteblogge ?
goodnight, moonshines


hehe, random overskrift.. Jeg tenker på sengen snart, jeg er så flink at jeg ikke har gjort alle leksene mine :( Står opp eksta tidelig for og rekke og gjøre leksene, smaart sant ? Imorgen skal jeg sove hos anne og vi skal i bavallen og så påå skii, i morgen blir det videoblogg, tror jeg :) Idag har jeg vært og sett på guttene trene, hah :) Anne og meg turner, vi begynner og få teken på det !! Skal jeg heller "videoblogge" om det eller er det noe spesielt dere vil se eller gjøre ?
sangen, er jeg hekten på. Den er såå fin.. :) goodnight, moonshines :)

tumbs up for sangen, og tumbs down for og gjøre lekser, hehe :(
 

togtuur med bestee :*

nå idag skal jeg på trening og et spillemøte,Erica skal da sovee hos meg! imorgen tidelig skal vi ta tog til voss, bort til hytten hennes.. oho vi skal stå på skii. Men sorry for lite blogging..
vi bl0gges :-D


 

takk for det gamle

halla! takk for det gamle, og ha et godt nyttår ! Jeg gleder meg kjempe masse til og få et nytt år. Mange nye muligheter!
men nå skal jeg begynne og gjøre meg klar til nyttårsbukk, hehhe. Jeg skal gå meg Sara & Silje !
kizzy er fin på bilder, hhaah

Kizzyymoor ♥

Følte for og legge ut bilder av kizzyy, jeje♥
Har du hund ?
Skal du gå nyttårsbukk ? 

hull i øret


ser litt bedre ut i virkeligheten, haha

den mascaraen elskeeer jeg, den er skikkelig god. Men byttet noen klær i penger, ahha
Men nå skal jeg stikke og lagee pizzaa. nammnamm. 

day 1 & stikker til byn


jeg tar  på meg det jeg hadde igår !
jeg drar til byn for og spise kinamat, hheh. Fikk så lyst på kinamat. Det blir nok shopping etterpå. Er det noen som vet om en god kinesisk rett, haha ?

Hva skal du idag ?
Liker du kinamat ?
Likte du outfitet mitt ?

30 days challengs

bestemt meg for og ha 30 days ! 
pictures by me


det var jo akkurat ikke de fineste bildene menmen. det øverste bilde ble knøtt lite, jeg vet ikke helt hvorfor.
men akkurat nå skal jeg ut og gå tur med hunden. yeey, sikkert det eneste mennesket utenom fuglene. Men når jeg kommer hjem skal jeg lage mitt, all by myself ! stol, home alone.

hva har du gjort idag ?
loner du og for deg selv ?
hva syntes du om outfitet mitt ?
flink jeg!

akkurat lagt til massee venner og kommenter masse, syntes jeg er flink. Jeg skal også gå tur med thee dog.
hunden ligger slapt på sofaen og sover, ler ! men idag skal jeg chille max, jeg kan ikke legge ut spørsmålsrunden på en video, siden da krasjer alt, hehe. Men jeg venter på Silje, så skal vi nok lage middag i 5-6 tiden.
vi snakkes :* 

dagen i dag !

idag har jeg laget en video med den spørsmålsrunden, ja og jeg skulle og gjøre det med den må gjøre videoen. Og da skulle jo vi ut på ylvismåten. Da gjorde jeg det, bare at jeg tok 5 skritt. Og de kom ut da gikk jeg, så kom jeg tilbake så sto de der og filmet meg, hahha. ler. altså meg og Silje. Men svarene kommer snart utpåå :-D
jeg har to header som jeg lurer på hvilken dere likte best ?

hvilke likte dere best ?
silje har laget de !
 

nesten på topp

heidu! I det siste har jeg ikke blogget siden blogglysten min har ikke vært på topp.. Jeg skal ha en må gjøre video, den kommer snart. Men nok om det, snaaart er det juuul :-D Jeg har glansvasket håret mitt, det ble litt mørkere enn forventet. hehee :-D Men i morgen skal jeg bare pynte til jul, være med venner. Jeg holder på og skifte litt på headeren,piler,klokker og diversee ting, kom inn på bloggen når den er absolutt ferdig :-) 
Vi blogges 

Nattåpeeeent

Heisann. Nå skal jeg på nattåpent, og etterpå skal jeg på kamp. Det er semien tror jeg :-D 

Skal du på nattåpent ?
Hva skal du idag ? 

-Lise♥ 

Vil DU ha 1 ny leser ?

Heyy folkss . Nå sitter jeg forsatt her med verdesbesteSilje, vi koser oss massemassee.. Vi må være uthvilt i morgen siden da skal vi spille en haard kamp... Det er liksom semien, tror jeg da :-) Men i allefall så er overskriften viktig. Bare kommenter :-)

I
I miss summer and i hate it...

-Lise ♥