april 2012

TOPPLISTEN MIN!

heii! tok meg en tur innom alle bloggene, alle sammen er veldig flinke, men det var noen som skilte seg spesielt ut! det er disse !

takk til dere andre som deltok! vurderinge av ^ bloggene blir vurdert på torsdag, følg med dere!
                                                                                   
 

åneii, johoo

hei,  jeg er med i en konkurranse og da trengte jeg bare og linke den fra bloggen miin :) jeg har ikke lest bloggen hennes ofte, men hun er allerede en favoritt :) keep going, giirl :) 
 

trykk på bilde for og komme inn på bloggen hennes

topplisten blir forsinket, var så mange gode blogger :))
todays

halla! jeg skriver heller et langt innlegg, enn bilder.. akkurat idag, fordi jeg har ikke hatt kameraet med meg, tar det sikkert med imorgen. anyways, idag har jeg vært i stallen med Mia, så gikk jeg ned på kajen med marita, rebecca og ida. Etter vi hadde kjøpt is og godis på kajen, gikk vi bort på skolen og spilte fotball i bingen :) imorgen skal jeg kanskje i stallen igjen, og jeg skal opp til farmor og farfar for og spise middag ;) jeg skal prøve en ny ting imorgen, jeg skal prøve og forklare hele dagen min med bilder, høres ikke det morsomt ut ?
Likte du ideen min ?
Hva skal du imorgen ?

bilde fra akrivet!


 

Heyy theere!

booyaa, jeg ville bare høre hvilket emner dere syntes jeg skal blogge om  Jeg lurer fordi jeg ikke har så mye på hjertet.. lettere sagt, har ingenting og skrive om.. fikk inspirasjon fra denne jenta her 
Er det noen andre emner du vil jeg skal blogge om, bare kommenter nedenfor 
TOPPLISTE ! meld deg på


da er det bare og melde seg på :)) trekker plassene på søndag !
HORSIE :))

video:large

filmeen var veldig liten med det får våge seg.. Jeg sov hos thea, og da kunne jeg ikke blogge, men jeg mekket sammen en pitteliten video, det kommer en imorgen og :) 

likte du videoen ? 

good days!


hHAHA!!thumbs up !!
ahh, disse dagene har vært chill, livet er herlig.. selvom all snøen som kommer ned :/ Imorgen har jeg planer om og være med Thea jenten min, altså jeg skal sove over hos hun :) det kommer til og bli kjempe kjekt. :) Idag har jeg ikke gjort så mye, jeg har vært og hentet broren min på flyplassen, stakk innom egon og spiste noe der, koslig ♥